Archivo de la categoría: Inca Street Art vol.3

Jornades artístiques al CEIP Llevant

Els i les alumnes del CEIP Llevant són uns grans artistes i s’han animat a participar amb nosaltres a aquesta tercera edició. Durant les darreres setmanes hem estat treballant en conjunt per conèixer què és l’art urbà, com i qui el treballa, per a què pot servir… a fi de crear un mural col·lectiu al pati del centre.

Tan important és treballar en el disseny com saber dominar la tècnica! Per això hem practicat primer a l’aula: hem pensant amb diferents estris que ens podrien servir per pintar, amb els colors que ens agradaria usar, hem elegit una paret per pintar i  hem decidit com ens organitzaríem per treballar tots en conjunt.

També hem aprofitat recordar els murals que podem trobar quan passegem per Inca i quins són els seus autors.

Durant els dies en que els nins i nines del CEIP Llevant hem estat pintat la paret del pati, hem tingut una convidada molt especial: Fàtima de Juan, una artista especialista en streetart que ens ha ajudat a realitzar el mural amb molta traça.

La comunitat dels petits hem pintat un cuc molt llarg, elegint els seus colors i emplenant amb cura els contorns de les figures que na Fàtima ens ajudava a fer.

Després, la comunitat dels grans hem elegit fer un mural on es treballi el valor de la integració a l’escola. Hem pintat un mural ple de personatges diferents i fantàstics que representen la riquesa de la diversitat. Ha estat una tasca molt divertida i hem decidit documentar-la amb fotografies i una entrevista a l’artista.


Ens ho hem passat pipa, hem après tots junts sobre l’art urbà i hem millorat l’entorn del pati.

Esperam que us agradi tant com a nosaltres. Tenim moltes ganes de veure com acaba la façana de la escola per rematar aquesta feinada!

Please follow and like us:

Inca Street Art Vol.3

Ja tenim cartell per l’Inca Street Art vol.3 ! Vaja que si la liarem enguany…

Tendrem pintant al mateix temps na Fàtima de Juan , na Maria Quadrado, en Koni, en Pato Conde, na Jelen Westfield, n’Ovas, en Soma, en Jeroni Mira com a artistes convidats a més de ses intervencions de l’Esplai s’Estornell i dels alumnes de l’IES Pau Casesnoves que fan un projectes xulíssims i s’autogestionen d’una manera que ja ens agradaria als adults.

Tampoc no podem oblidar la segona trobada balear de graffiti, ni la convocatòria pública d’artistes a la que encara estau a temps de participar i el concurs mural!

Clarament qui vol participar te lloc aquí! I si no particiau pintant podeu venir a ver una volta i veure com deixam tot fins adalt de pintura!


Please follow and like us: