Inca Street Art vol.3

Esplai s’Estornell

ESPLAI S’ESTORNELL a CA’N RIPOLL

La seu de Comunitart a Mallorca es troba al @casal_joves_inca , on també s’hi localitzen altres entitats de la nostra ciutat. Com cada any, aquestes entitats col•laboren amb nosaltres al festival, creiem que és molt important el fet de crear xarxa entre tots si volem desenvolupar projectes cada cop més grans. Inaugurem el llistat de col•laboradors amb l’esplai s’Estornell.
La seva intervenció es complementa amb la peça mural de Marina Molada feta a l’Inca Street Art vol.1. La peça integra el mural anterior i ens agrada per molts motius: En primer lloc, ha estat una peça dissenyada i intervinguda exclusivament per monitors i infants del grup d’esplai, sense gairebé cap experiència prèvia en aquest camp però amb molta il•lusió i estima per la seva tasca. En segon lloc, el mural originari que es situava sobre aquesta paret no era el de Marina Molada, sinó un d’inspiració mironiana realitzat als anys 80 per l’antic grup d’esplai s’Estornell –actualment en molt mal estat de conservació–. Per tant considerem especialment rellevant que hagi estat aquest l’espai legítimament recuperat pel nou grup d’esplai, hereu de l’històric. I en tercer lloc, ens encanta aquest mural perquè representa una joventut amb valors, amb un esperit creatiu i plena d’il•lusió.
Volem agrair la confiança que de nou ha dipositat el propietari del @cellercanripoll , el primer particular en promoure l’art urbà a Inca; també volem donar les gràcies infinites a l’ @ce_sestornell , sou gent meravellosa; i a les àrees de Joventut, Urbanisme i Cultura de l’ @incaciutat co-promotores d’aquest projecte.

Please follow and like us:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *